Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe




  

Sejarah Kita

· Shenzhen Qixingyuan Machinery equipment Co., LTD minangka salah sawijining produsen lan pemasok terkemuka ing China, sing duwe spesialisasi ing produksiplastik lan stainless steel piso online, lading angine kanggo kompresor udara, piso udara aluminium kanggo penggemar, etc.Our perusahaan iki diadegaké ing 2011, Wis luwih saka 30 karyawan.

· Apa perusahaan teknologi dhuwur ing Shenzhen, China.

·Pabrik kita duwe tim R&D profesional,Spesialisasi ing Riset lan pangembangan pisau udara luwih saka 10 taun.

· Pabrik kita duwe peralatan produksi sing canggih.

· Proses pamriksan sing tliti lan sampurna.

Aplikasi Produk

· peralatan tekstil, peralatan PCB, reresik systerm, cooling lan pangatusan systerm.

peralatan pangolahan kita

· Profil cutter ngowahi-lathe, mesin panggilingan CNC, peralatan welding Laser.

Sertifikat kita

· Kita duwe luwih saka 15 sertifikat paten produk.