Ngarep > Produk > Air Knife kanggo Kompresor Udara

Air Knife kanggo Kompresor Udara

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Knife Udara Qixingyuan kanggo Kompresor Udara saka pabrik kita. Perusahaan kita duwe sawetara jalur produksi lan sistem kontrol kualitas, sing bisa njamin kualitas produk nganti maksimal. We welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo mangsa padhang lan nyedhiyani sampeyan karo layanan sawise-sales paling apik lan pangiriman pas wektune.

View as  
 
Custom Air Knives

Custom Air Knives

Pisau udara khusus dening kompresor udara lan kompresor helical-lobe saka kompresor udara sing diprodhuksi dening piranti pasokan udara sanajan inlet udara mlebu ing lading udara ing rongga kompres sing dhuwur. Sawise airstream sanadyan nozzle sempit lan lancip. Lembar aliran udara sing seimbang dibentuk ing arah dawa pisau udara.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pisau Udara Perlengkapan Tekstil

Pisau Udara Perlengkapan Tekstil

Pisau udara peralatan tekstil jinis A-B piso hawa sing kuat digunakake kanggo nggedhekake lan ngencerake peralatan tekstil, utamane cocog kanggo mesin pelapis wol lan pemanasan. Plat tutup piso udara ing ujung loro yaiku bahan stainless steel 304, umur layanan luwih suwe tinimbang piso udara Korea. Agul-agul saka piso online dirancang karo ngawut-awut fine-tuning kanggo pelanggan nyetel agul-agul miturut kahanan nyata, piso online desain internal loro shunt plate. Bisa mesthekake yen resistance online cilik, kacepetan angin saka stopkontak piso online seragam, lan akurasi dhuwur minangka 95%. Pisau udara paduan aluminium.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Qixingyuan wis ngasilake Air Knife kanggo Kompresor Udara sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Air Knife kanggo Kompresor Udara ing China. Produk kita diwenehi label "Made in Chinaâ. Pelanggan puas karo produk lan layanan sing apik banget. Kita uga bisa nyedhiyakake rega pabrik.