Pisau Udara Perlengkapan Tekstil

Pisau Udara Perlengkapan Tekstil

Pisau udara peralatan tekstil jinis A-B piso hawa sing kuat digunakake kanggo nggedhekake lan ngencerake peralatan tekstil, utamane cocog kanggo mesin pelapis wol lan pemanasan. Plat tutup piso udara ing ujung loro yaiku bahan stainless steel 304, umur layanan luwih suwe tinimbang piso udara Korea. Agul-agul saka piso online dirancang karo ngawut-awut fine-tuning kanggo pelanggan nyetel agul-agul miturut kahanan nyata, piso online desain internal loro shunt plate. Bisa mesthekake yen resistance online cilik, kacepetan angin saka stopkontak piso online seragam, lan akurasi dhuwur minangka 95%. Pisau udara paduan aluminium.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pisau udara peralatan tekstil (Tipe A-B)

 

 

 

Peralatan Tekstil Ukuran Pisau Udara Aluminium:

 

 

Peralatan tekstil Aluminium piso udara rincian:

A-B jinis piso online kuwat digunakake kanggo widening lan thickening peralatan tekstil, utamané cocok kanggo dadi panas lan ndamu mesin nutupi wool. Plat tutup piso udara ing ujung loro yaiku bahan stainless steel 304, umur layanan luwih suwe tinimbang piso udara Korea. Agul-agul saka piso online dirancang karo ngawut-awut fine-tuning kanggo pelanggan nyetel agul-agul miturut kahanan nyata, piso online desain internal loro shunt plate. Bisa mesthekake yen resistance online cilik, kacepetan angin saka stopkontak piso online seragam, lan akurasi dhuwur minangka 95%. Pisau udara paduan aluminium.

Pisau udara prakara sing kudu digatekake:

1. Pay manungsa waé kanggo supaya tabrakan pinggiran piso, lan medium kudu digunakake supaya ora ngemot partikel impurity coarse, supaya blockage lan karusakan saka sudhut piso online.

2. Jembaré stopkontak piso online wis nyelarasake miturut requirement selaras, sadurunge ngiwa pabrik. yen sampeyan kudu ngganti, hubungi kita dhisik.


 

Hot Tags: Pisau Udara Peralatan Tekstil, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan