Babagan Shenzhen Qixingyuan Machinery equipment Co., LTD

Shenzhen Qixingyuan Machinery equipment Co., LTD minangka salah sawijining produsen lan pemasok terkemuka ing China, sing duwe spesialisasi ing produksiplastik lan stainless steel piso online, piso online kanggo kompresor online, piso online aluminium kanggo penggemar, etc. Kita wis melu piso online gaya kepileh kanggo luwih saka 10 taun .Lan kita duwe luwih saka 15 jinis standar piso online lan kita uga bisa selaras miturut kabutuhan pelanggan. Produk kita nggunakake produksi cetakan, mbandhingake karo produksi pangolahan, luwih efektif biaya. Kita wis entuk teknologi paten produk. Nggawe macem-macem jinis pisau udara. Perusahaan kita didegaké ing 2011, Wis luwih saka 30 karyawan. Iku perusahaan teknologi dhuwur ing Shenzhen, China.

Panas Produk

Enquiry Kanggo Price List

Kanggo pitakon babagan piso udara plastik lan stainless steel, piso udara kanggo kompresor udara, piso udara aluminium kanggo penggemar utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.