Ngarep > Produk > Aluminium Air Knife kanggo Fan

Aluminium Air Knife kanggo Fan

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Qixingyuan Aluminium Air Knife kanggo Fan. Standar dhuwur sing wis ditetepake wiwit wiwitan lan tetep nganti saiki wis entuk reputasi sing padhet lan mbantu kita narik akeh pelanggan lan bakat anyar.
View as  
 
Air Knife kanggo Cooling

Air Knife kanggo Cooling

Pisau udara kanggo pendinginan utamane digunakake ing pangatusan produk, pendinginan, mbusak bledug, lsp.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Air Knife kanggo Cleaning

Air Knife kanggo Cleaning

A - Pisau udara sing kuwat kanggo reresik utamane cocog kanggo kabeh jinis sistem pangatusan udara lan sistem pangatusan angin, digunakake ing reresik ultrasonik, angin sing didorong dening piso udara sing dikompres, angin kuwat, entuk efek garing cepet, dhuwur. aliran udara impact kekuatan, wis Applied kanggo banyu, online, aman bledug, reresik, pangatusan, cooling lan kesempatan liyane,

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pisau Udara Kepala Ganda

Pisau Udara Kepala Ganda

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pisau Udara Kepala Ganda saka pabrik kita. Piso udara kanthi sirah kaping pindho ngrusak piso udara konvensional kanthi mung siji stopkontak lan bisa nyepetake peralatan pangatusan. Iku utamané cocok kanggo macem-macem sistem pangatusan aliran udara lan pangatusan piso online, digunakake digunakake ing reresik ultrasonik, mesin reresik kaca, Papan sirkuit, bagean electroplated, film, lapisan, non-ferrous piring logam / kabel / produksi sheets ing industri beda, kayata A macem-macem pangolahan saliyane kanggo pangatusan banyu, iku uga bisa digunakake kanggo isolasi free alangi saka gas mbebayani, bledug, udhara panas lan kadhemen, ndamu kertas ing printing lan pangatusan sawise printing, dadi panas kanthi cepet, thawing lan suhu dhuwur sterilization pangan lan obat.(pisau angin gaya apik banget)

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pisau Udara Lubang Cilik

Pisau Udara Lubang Cilik

Piso online bolongan cilik dipérang dadi piso online bolongan cilik karo swiwi lan tanpa swiwi, lan bolongan piso online bolongan cilik bisa digawe miturut syarat customer, kayata customer ora njaluk digawe dening standar perusahaan, ukuran bolongan iku 1 mm, baris kaloro saka bolongan sakcara, baris saka bolongan kepekso, ing tengah baris saka bolongan kepekso, bolongan agul-agul angin utamané digunakake ing industri PCB, bolongan cilik desain piso online, Thickening materi pinggiran piso online ono gunane kanggo nguatake pasukan angin saka outlet udara. Pemanasan kanthi cepet, thawing lan sterilisasi suhu dhuwur. (pisau angin)

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pisau Udara Circular

Pisau Udara Circular

1. Dandan paling gedhe saka piso udara bunder A-C yaiku pinggiran piso sing unik. Ing dawa kabeh pinggiran piso, pinggiran piso ngluwihi 1/8â sadawane arah angin, nggawe udhara minangka wutuh, langsung metu, supaya aliran udara luwih kontrol. 2. pinggiran piso protruding iki uga mbenakake entraining saka online ing tembok utama growong piso online. Pisau udhara adhedhasar efek Coanda (aliran kacepetan dhuwur ing permukaan lumahing bisa nempel ing permukaan ing giliran) lan entrainer kosong, nyedhiyakake aliran udara sing stabil, terus-terusan, gedhe. 3. pinggiran piso lengthened njupuk kauntungan saka efek Coanda; Pandhuan online ditempelake ing lumahing pinggiran piso, supaya, integritas angin - terus kanggo njaga ing hilir saka aliran udara, lan digawe entrainment saka lingkungan online, pungkasanipun nambah volume online total, kauntungan saka technique iki. ketok, imbang, aliran dhuwur, aliran online pancet saindhenging pinggiran piso online dijamin, iki tegese sampeyan njaluk kualitas sing luwih dhuwur, bablas proses jotosan jotosan koheren. 4. Saliyane nggawe aliran udara sing seimbang lan dikontrol, pinggiran piso sing protruding nggampangake instalasi lan menehi referensi sing jelas babagan arah angin, supaya sampeyan bisa kanthi akurat posisi lan njamin kinerja sing paling optimal.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Qixingyuan wis ngasilake Aluminium Air Knife kanggo Fan sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Aluminium Air Knife kanggo Fan ing China. Produk kita diwenehi label "Made in Chinaâ. Pelanggan puas karo produk lan layanan sing apik banget. Kita uga bisa nyedhiyakake rega pabrik.