Custom Air Knives

Custom Air Knives

Pisau udara khusus dening kompresor udara lan kompresor helical-lobe saka kompresor udara sing diprodhuksi dening piranti pasokan udara sanajan inlet udara mlebu ing lading udara ing rongga kompres sing dhuwur. Sawise airstream sanadyan nozzle sempit lan lancip. Lembar aliran udara sing seimbang dibentuk ing arah dawa pisau udara.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pisau hawa khusus

Ukuran pisau udara khusus:

 

 

Rincian piso udara khususï¼

Pisau udara khusus dening kompresor udara lan kompresor helical-lobe saka kompresor udara sing diprodhuksi dening piranti pasokan udara sanajan inlet udara mlebu ing lading udara ing rongga kompres sing dhuwur. Sawise airstream sanadyan nozzle sempit lan lancip. Lembar aliran udara sing seimbang dibentuk ing arah dawa pisau udara. Amarga rasio komprèsi rongga kanggo aliran udara sing dhuwur yaiku 40: 1, sing mundhut kacepetan aliran udara paling cilik, nanging kompresi paling gedhe, mula, pasukan impact sing kuwat lan lembaran aliran udara pasukan sing paling cilik diprodhuksi.

Pisau udara prakara sing kudu digatekake:

1. Pay manungsa waé kanggo supaya tabrakan ing airknives pinggiran, lan medium digunakake kudu ngindhari sing coarse impurity partikel, supaya blockage lan karusakan saka airknives pinggiran.

2. Jembaré tuyere wis dikalibrasi miturut syarat sing disesuaikan, nalika produk ninggalake pabrik, yen perlu diganti, hubungi kita.

Hot Tags: Pisau Udara Khusus, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan