Pisau Udara Stainless Steel Kustom

Pisau Udara Stainless Steel Kustom

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pisau Udara Stainless Steel Kustom saka pabrik kita. Ukuran pisau udara stainless steel bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan, pisau udara digunakake ing papan sirkuit, bagean elektroplating, reresik pengeringan lapisan, ndamu banyu, pangatusan. Ukuran pinggiran piso hawa sing bisa diatur, desain pangaturan agul-agul relatif prasaja, pelanggan bisa nyetel ukuran agul-agul miturut syarat produk.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pisau udara stainless steel khusus

 


ukuran pisau udara stainless steel:

 

rincian pisau udara stainless steel:

Ukuran pisau udara stainless steel bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan, pisau udara digunakake ing papan sirkuit, bagean elektroplating, reresik pengeringan lapisan, ndamu banyu, pangatusan. Ukuran pinggiran piso hawa sing bisa diatur, desain pangaturan agul-agul relatif prasaja, pelanggan bisa nyetel ukuran agul-agul miturut syarat produk.

Pisau udara prakara sing kudu digatekake:

1. Pay manungsa waé kanggo supaya tabrakan pinggiran piso, lan medium kudu digunakake supaya ora ngemot partikel impurity coarse, supaya blockage lan karusakan saka sudhut piso online.

2. Jembaré stopkontak piso online wis nyelarasake miturut requirement selaras, sadurunge ngiwa pabrik. yen sampeyan kudu ngganti, hubungi kita dhisik.


Hot Tags: Pisau Udara Stainless Steel Kustom, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan