Air Knife kanggo Cleaning

Air Knife kanggo Cleaning

A - Pisau udara sing kuwat kanggo reresik utamane cocog kanggo kabeh jinis sistem pangatusan udara lan sistem pangatusan angin, digunakake ing reresik ultrasonik, angin sing didorong dening piso udara sing dikompres, angin kuwat, entuk efek garing cepet, dhuwur. aliran udara impact kekuatan, wis Applied kanggo banyu, online, aman bledug, reresik, pangatusan, cooling lan kesempatan liyane,

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pisau udara kanggo ngresiki (A-Piso udara sing kuwat)

 

Pisau udara kanggo ngresiki ukuranï¼

 

A-Rincian pisau udara sing kuat:

A - Pisau udara sing kuwat kanggo reresik utamane cocog kanggo kabeh jinis sistem pangatusan udara lan sistem pangatusan angin, digunakake ing reresik ultrasonik, angin sing didorong dening piso udara sing dikompres, angin kuwat, entuk efek garing cepet, dhuwur. aliran udara impact kekuatan, wis Applied kanggo banyu, online, aman bledug, reresik, pangatusan, cooling lan kesempatan liyane, karo efficiency dhuwur, kurang gangguan, konsumsi gas kurang, mesin cleaning Kaca, papan sirkuit, bagean electroplating, film, lapisan, non - produksi piring logam / kabel / sheet lan industri liyane ing macem-macem proses pangatusan banyu, uga bisa digunakake kanggo bledug gas sing mbebayani, ora ana isolasi hawa panas lan kadhemen, ndamu kertas sajrone nyetak lan garing sawise dicithak, dadi panas kanthi cepet. pangan lan obat. Thawing lan sterilization suhu dhuwur, ndamu online panas ing industri tekstil. (pisau angin stainless steel)

Pisau udara prakara sing kudu digatekake:

1. Pay manungsa waé kanggo supaya tabrakan ing airknives pinggiran, lan medium digunakake kudu ngindhari sing coarse impurity partikel, supaya blockage lan karusakan saka airknives pinggiran.

2. Jembaré tuyere wis dikalibrasi miturut syarat sing disesuaikan, nalika produk ninggalake pabrik, yen perlu diganti, hubungi kita.

Hot Tags: Pisau Udara kanggo Reresik, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.