Pisau Udara Lubang Cilik

Pisau Udara Lubang Cilik

Piso online bolongan cilik dipérang dadi piso online bolongan cilik karo swiwi lan tanpa swiwi, lan bolongan piso online bolongan cilik bisa digawe miturut syarat customer, kayata customer ora njaluk digawe dening standar perusahaan, ukuran bolongan iku 1 mm, baris kaloro saka bolongan sakcara, baris saka bolongan kepekso, ing tengah baris saka bolongan kepekso, bolongan agul-agul angin utamané digunakake ing industri PCB, bolongan cilik desain piso online, Thickening materi pinggiran piso online ono gunane kanggo nguatake pasukan angin saka outlet udara. Pemanasan kanthi cepet, thawing lan sterilisasi suhu dhuwur. (pisau angin)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pisau udara bolongan cilik (kanthi swiwi, tanpa swiwi)

   

Piso udara bolongan cilikukuran:

 

 

 

Piso udara bolongan cilikrincian:

Piso online bolongan cilik dipérang dadi piso online bolongan cilik karo swiwi lan tanpa swiwi, lan bolongan piso online bolongan cilik bisa digawe miturut syarat customer, kayata customer ora njaluk digawe dening standar perusahaan, ukuran bolongan iku 1 mm, baris kaloro saka bolongan sakcara, baris saka bolongan kepekso, ing tengah baris saka bolongan kepekso, bolongan agul-agul angin utamané digunakake ing industri PCB, bolongan cilik desain piso online, Thickening materi pinggiran piso online ono gunane kanggo nguatake pasukan angin saka outlet udara. Pemanasan kanthi cepet, thawing lan sterilisasi suhu dhuwur. (pisau angin)

Pisau udara prakara sing kudu digatekake:

1. Pay manungsa waé kanggo supaya tabrakan ing airknives pinggiran, lan medium digunakake kudu ngindhari sing coarse impurity partikel, supaya blockage lan karusakan saka airknives pinggiran.

2. Jembaré tuyere wis dikalibrasi miturut syarat sing disesuaikan, nalika produk ninggalake pabrik, yen perlu diganti, hubungi kita.


Hot Tags: Pisau Udara Lubang Cilik, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.