Pisau Udara Circular

Pisau Udara Circular

1. Dandan paling gedhe saka piso udara bunder A-C yaiku pinggiran piso sing unik. Ing dawa kabeh pinggiran piso, pinggiran piso ngluwihi 1/8â sadawane arah angin, nggawe udhara minangka wutuh, langsung metu, supaya aliran udara luwih kontrol. 2. pinggiran piso protruding iki uga mbenakake entraining saka online ing tembok utama growong piso online. Pisau udhara adhedhasar efek Coanda (aliran kacepetan dhuwur ing permukaan lumahing bisa nempel ing permukaan ing giliran) lan entrainer kosong, nyedhiyakake aliran udara sing stabil, terus-terusan, gedhe. 3. pinggiran piso lengthened njupuk kauntungan saka efek Coanda; Pandhuan online ditempelake ing lumahing pinggiran piso, supaya, integritas angin - terus kanggo njaga ing hilir saka aliran udara, lan digawe entrainment saka lingkungan online, pungkasanipun nambah volume online total, kauntungan saka technique iki. ketok, imbang, aliran dhuwur, aliran online pancet saindhenging pinggiran piso online dijamin, iki tegese sampeyan njaluk kualitas sing luwih dhuwur, bablas proses jotosan jotosan koheren. 4. Saliyane nggawe aliran udara sing seimbang lan dikontrol, pinggiran piso sing protruding nggampangake instalasi lan menehi referensi sing jelas babagan arah angin, supaya sampeyan bisa kanthi akurat posisi lan njamin kinerja sing paling optimal.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

A-C circular air knife (circular strong air knife)

   

 

  

 

Detail Pisau Udara Aluminium A-C Lingkaran ï¼

1. Dandan paling gedhe saka piso udara bunder A-C yaiku pinggiran piso sing unik. Ing dawa kabeh pinggiran piso, pinggiran piso ngluwihi 1/8â sadawane arah angin, nggawe udhara minangka wutuh, langsung metu, supaya aliran udara luwih kontrol.

2. pinggiran piso protruding iki uga mbenakake entraining saka online ing tembok utama growong piso online. Pisau udhara adhedhasar efek Coanda (aliran kacepetan dhuwur ing sadawane permukaan permukaan bisa manut ing permukaan nalika giliran) lan entrainer kosong, nyedhiyakake aliran udara sing stabil, terus-terusan, gedhe.

3. pinggiran piso lengthened njupuk kauntungan saka efek Coanda; Pandhuan online ditempelake ing lumahing pinggiran piso, supaya, integritas angin - terus kanggo njaga ing hilir saka aliran udara, lan digawe entrainment saka lingkungan online, pungkasanipun nambah volume online total, kauntungan saka technique iki. ketok, imbang, aliran dhuwur, aliran online pancet saindhenging pinggiran piso online dijamin, iki tegese sampeyan njaluk kualitas sing luwih dhuwur, bablas proses jotosan jotosan koheren.

4. Saliyane nggawe aliran udara sing seimbang lan dikontrol, pinggiran piso sing protruding nggampangake instalasi lan menehi referensi sing jelas babagan arah angin, supaya sampeyan bisa kanthi akurat posisi lan njamin kinerja sing paling optimal.

Perkara sing kudu digatekake:

1. Pay manungsa waé kanggo supaya tabrakan pinggiran piso, lan medium kudu digunakake supaya ora ngemot partikel impurity coarse, supaya blockage lan karusakan saka sudhut piso online.

2. Jembaré stopkontak piso online wis nyelarasake miturut requirement selaras, sadurunge ngiwa pabrik. yen sampeyan kudu ngganti, hubungi kita dhisik.


Hot Tags: Circular Air Knife, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.