Air Knife kanggo Cooling

Air Knife kanggo Cooling

Pisau udara kanggo pendinginan utamane digunakake ing pangatusan produk, pendinginan, mbusak bledug, lsp.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pisau udara kanggo pendinginan (tipe F)

 


Pisau udara kanggo ukuran pendinginan:

 

Pisau udara kanggo pendinginan (tipe F) rincian:

Pisau udara kanggo pendinginan utamane digunakake ing pangatusan produk, pendinginan, mbusak bledug, lsp.

Pisau udara prakara sing kudu digatekake:

1. Pay manungsa waé kanggo supaya tabrakan pinggiran piso, lan medium kudu digunakake supaya ora ngemot partikel impurity coarse, supaya blockage lan karusakan saka sudhut piso online.

2. Jembaré tuyere wis nyelarasake miturut requirement selaras, nalika ninggalake pabrik, yen perlu kanggo ngganti, hubungi kita.

 

Hot Tags: Air Knife kanggo Cooling, China, Pabrik, Produsen, Suppliers, Price, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.